És una tendència actual la preocupació de determinades persones per l’elaboració del pa d’una forma més artesanal a la convencional. Això ho demostra l’increment en la demanda de màquines panificadores en els darrers anys, per l’elaboració del propi pa a casa.
David Nelson i Gudrun Margret visionaris d’aquesta nova tendència, varen obrir la seva primera botiga Barcelona Reykjavik al carrer Dr. Dou, núm. 12 en el barri del Raval i recentment han obert una nova botiga al barri de gràcia al carrer Asturies, núm. 20.
Aquestes botigues abasteixen la creixent demanda de pa ecològic a la ciutat de Barcelona, elaborat a partir de productes del cultiu ecològic, sense llevat industrial, el que fa que el procés d’elaboració sigui molt més lent que el pa convencional però que li dona un sabor molt més bo i que dura més dies. En l’elaboració de tots els seus productes no utilitzen farina refinada, sinó que és farina molta a la pedra i també utilitzen espelta.
La seva oferta de pans és molt variada, tenen pa de ceba i orenga, pa de farigola i llimona, pa de pastanaga i passes, pa d’algues, pa de tomàquet i formatge emmental i moltes més varietats, així com també brownies, pastelets, pizzes, coques, etc.
Es una tendencia actual la preocupación de determinadas personas por la elaboración del pan de una forma más artesanal a la convencional. Esto lo demuestra el incremento de la demanda de máquinas panificadoras en los últimos años para la elaboración del propio pan en casa.
David Nelson y Gudrun Marget, visionarios de esta nueva tendencia, abrieron su primera tienda Barcelona Reykjavik en la calle Dr. Dou, núm. 12 en el barrio del Raval y recientemente han abierto una nueva tienda en el barrio de gracia, en la calle Asturias, núm. 20.
Estas tiendas abastecen la creciente demanda de pan ecológico de la ciudad de Barcelona, elaborado a partir de productos de cultivo ecológico, sin levadura industrial, lo que hace que el proceso de elaboración sea mucho más lento que el pan convencional pero le da un sabor mucho más bueno y dura más días. En la elaboración de todos sus productos no utilizan harina refinada, sino harina molida a la piedra y también utilizan espelta.
Su oferta de panes es muy variada, tienen pan de cebolla y orégano, pan de tomillo y limón, pan de zanahoria y pasas, pan de algas, pan de tomate y queso emmenthal y muchas más variedades, así como también brownies, pastelitos, pizzas, cocas, etc.
Barcelona Reykjavik
c/ Dr. Dou, 12
c/ Asturias, 20
http://www.barcelonareykjavik.com/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada